La FARMÀCIA RAMIS es va inaugurar l’any 1978 de la mà de la llicenciada M.Teresa Ramis.

Gràcies al seu esforç, coneixements i bona pràctica, va passar a ser una de les farmacèutiques del barri i un referent per a moltes persones. I sempre seguint l’objectiu de proporcionar el consell farmacèutic necessari i personalizat, així com les solucions i productes adients per a millorar la salut, benestar i qualitat de vida de les persones del barri i de Sant Boi.

Durant els primers anys, la farmàcia només va comptar amb la M.Teresa, però a mesura que va anar creixent el barri i la farmàcia (amb una remodelació i ampliació l’any 1998) es van anar incorporant persones en diversos moments i tasques.
Entre elles les que formen part de l’equip actual de la farmàcia:
L’any 1995, la Sònia Santacreu, tècnica en farmàcia. Vuit anys més tard, la Cristina Garrido, també tècnica en farmàcia. L’any 2006, vam comptar amb la incroporació d’una nova farmacèutica, la Maite Navarro.
La farmàcia Ramis ha estat durant alguns anys, centre receptor de pràctiques per a auxiliars i de pràctiques tutelades per a futur llicenciats. Així fou com al 2012, va fer una estada la Mireia Basalobre, per finalment formar part de l’equip l’any 2013 com a farmacèutica.
El 2012 es va incorporar una altra farmcèutica, la Mariona Llebaria (filla de la M.Teresa i actual co-titular de la farmàcia). I dos anys més tard, en David Trujillo, tècnic en farmàcia.