Si vostè o algú de la seva família és un malalt crònic i polimedicat, que té dificultats per administrar la medicació diària (perquè es confon, no ho recorda o té impediments físics), demani’ns informació sobre el nostre servei de dosificació personalitzat.

Què és un Sistema Personalitzat de Dosificacions (SPD)?

El seu objectiu és col·laborar en la millora del compliment terapèutic dels pacients, que en aquests moments se situa al voltant del 50% en determinades patologies. La gent gran i els malalts amb diferents tractaments crònics són els principals beneficiaris.

Des dela FARMÀCIA RAMIS, li prepararem setmanalment el seu blíster amb la medicació necessària, de manera que vostè tans sols haurà de preocupar-se d’obrir-lo i prendre-se-la o donar-la al pacient que tingui al seu càrrec.

Oferim als usuaris la possibilitat d’accedir a la medicació que necessiten diàriament disposada en uns envasos especialment dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament:

  • La dosi de la medicació està clarament diferenciada per dies de la setmana i per horaris (matí, dinar, sopar, nit).
  • A la cara superior de l’SPD hi ha una etiqueta on es fan constar també els noms dels fàrmacs no sòlids — inhaladors, pegats, pomades…— que ha de prendre l’usuari i que no poden ser inclosos al blíster per la seva forma o requerir diferents condicions de manteniment.
  • En una etiqueta situada al revers es descriuen els medicaments inclosos en el blíster, la posologia, el número de lot i les seves característiques físiques, per facilitar, en cas que sigui necessari, la seva identificació.